Lightning - supertelefon fra Dell

Dell er ikke en produsent som forbindes med mobiltelefoner, men det var før Windows Phone 7.

Foto: Engadget
Foto: Engadget Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nettstedet Engadget som har fått nyss om Dell Lightning, en mobiltelefon som selskapet ennå ikke har annonsert offisielt. Og det er ikke en hvilken som helst telefon det er snakk om, skyvemodellen har en OLED-skjerm på hele 4,1 tommer med WVGA-oppløsning (sannsynligvis 848 x 480 piksler), som dekker nesten hele fronten.

Den er dessuten relativt tynn, 1,5 cm på det tykkeste. For øvrig måler telefonen 64,4 x 121,6 mm, så det er snakk om en relativt stor telefon.

Det er også oppsiktsvekkende at Lightning får fullt QWERTY-tastatur, selv om den har et stående formfaktor.

Kraftige saker

På innsiden sitter en SnapDragon QSD 8250 prosessor på 1 GHz, 1 GB fastminne + 512 MB DDR SDRAM, en microSD-kortspalte, og et 8 GB microSD-kort følger med.

Kamera på 5 megapiksler med autofokus er på plass, samt radio og mediespiller for alt fra DivX til H.264 - men Adobe Flash-støtte skal i følge vår kilde ikke være på plass ved lanseringen, det vil imidlertid komme senere.

Telefonen har for øvrig støtte for "alt" av mobil- og datanett, inkludert WiFi 802.11N, G-sensor, e-kompass og GPS. Og naturligvis alt snadderet som Windows Phone 7 vil by på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer