Technics EAH-AZ60 | TEST

Lite å trekke for

Er du på jakt etter et par trådløse ørepropper, gjør du neppe noe feil ved å gå for disse fra Technics.

KNALLGODE: Technics EAH-AZ60 har imponert oss den siste uka, og scorer meget godt både på lyd og støyreduksjon. Foto: Pål Joakim Pollen
KNALLGODE: Technics EAH-AZ60 har imponert oss den siste uka, og scorer meget godt både på lyd og støyreduksjon. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

For et år siden stiftet vi bekjentskap med det første paret med trådløse ørepropper fra Panasonic, noe som ble en gledelig overraskelse og en femmer på terningen.

Også Technics er en merkevare som er å finne under Panasonic-paraplyen, og denne gangen har vi testet deres seneste modell, AZ60. Her er det mye som minner oss om de nevnte Panasonic-proppene, og jammen er det ikke et par av tingene vi satte på minuslista sist gang som er rettet opp i nå.

Sju (!) par tupper

Technics er spandable med tanke på hva du finner i esken. Ved siden av gummituppene som sitter på fra før, finner du også seks andre størrelser her (altså 7x2 propper totalt), som bør bety at de fleste bør klare å finne et par som passer godt.

På ørepropper er det spesielt viktig å sikre en god passform, som både er vitalt for den aktive støyreduksjonen og for å gjengi lyden slik produsenten har tenkt. Sitter de løst, får du ikke mye til bass, for eksempel.

AZ60 sitter som støpt i våre ører, selv uten ving-innretning, slik enkelte sportsfokuserte modeller har. Betjeningen skjer via berøringsfølsomme felt på begge proppene, altså ikke fysiske knapper. Et lite savn er at de ikke automatisk pauser musikken når du tar dem ut av ørene, så det må du i så fall kombinere med et trykk for å pause avspillingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer