Live fra iOS 5-lanseringen

Kvelden mange iPhone-eiere har ventet på.

Årets WWDC-keynote skal hande om tre ting: iOS 5, OSX Lion og iCloud. (Foto av Ben Miller, CC-BY)
Årets WWDC-keynote skal hande om tre ting: iOS 5, OSX Lion og iCloud. (Foto av Ben Miller, CC-BY) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple-sjef Steve Jobs går på scenen i San Francisco klokka 19 norsk tid for å åpne den årlige WWDC-konferansen for utviklere.

Følg pressekonferansen i boksen nedenfor!

Blant de forhåndsannonserte nyhetene er presentasjon av iOS 5 (den neste versjonen av Apples operativsystem for iPhone/iPad/iPod Touch), Lion (den neste versjonen av OSX, Apples operativsystem for Mac-maskiner) og tjenesten iCloud, der det skal bli spennende å se hva Apple har laget i stand, og hvorvidt produktet vil konkurrere med f.eks. Dropbox (nettlagring) og Spotify (musikkbuffet).

Les også: Dette lanserer Apple i kveld

I boksen nedenfor følger vi pressekonferansen direkte, og det er mulig for deg som leser å bidra med kommentarer eller spørsmål. Merk imidlertid at ikke alle kommentarer slipper igjennom – enten fordi de er ganske like noe som allerede er nevnt/spurt om, fordi de kan virke provoserende/støtende eller av andre årsaker – det blir fort mye støy om alle skal slippe til fritt.

PS! For å skape litt ekstra liv og røre, har vi også en aldri så liten Apple-quiz gående mens pressekonferansen pågår (det kommer alltids en liten dødperiode her og der). For å være med i quizen er du nødt til å logge inn med Facebook- eller Twitter-kontoen din, og det gjør ingenting om du ikke henger med fra start, siden spørsmålene vil være synlige i boksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer