Logitech Harmony Link

Bruk mobiltelefonen som fjernkontroll.

Logitech Harmony Link lar deg styre alle stueapparatene fra en mobiltelefon.
Logitech Harmony Link lar deg styre alle stueapparatene fra en mobiltelefon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Logitech lager mye rart og er blant annet kjent for å lage meget gode universalfjernkontroller.

Selskapets Harmony-serie er etter all sannsynlighet verdens mest solgte, og finnes i flere versjoner; den ene mer avansert enn den andre.

Med Harmony Link gjør Logitech en litt annen vri. I stedet for å ha en fjernkontroll som forsvinner mellom sofaputene fra tid til annen, er dette rett og slett en liten enhet med støtte for trådløst nettverk som ikke krever andre ledninger enn strømledningen.

Vel å merke etter at den er satt opp første gang – for å koble den til det trådløse nettet, må du først koble den til en PC med USB-kabel og sette opp innloggingsdetaljene.

Styres med mobiltelefonen

Når det er gjort, mottar Link instrukser fra mobiltelefoner i samme trådløse nett om hvilke infrarøde signaler den skal sende ut (det finnes applikasjoner for Android og iOS). På samme måte som Logitechs øvrige Harmony-fjernkontroller kan den med andre ord styre nært sagt alle apparater som benytter seg av infrarøde signaler, og det gjør jo de fleste.

Løsningen skal også være enkel å sette opp. Du logger deg på Logitechs myharmony-nettsider og angir hvilke enheter du har i stua, enten det dreier seg om Sony-TV-en, Blu-ray-spilleren fra Panasonic, forsterkeren fra Onkyo e.l.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer