Disney+ til Norge 15. september

Lokker med lave priser

Legger seg mye lavere enn konkurrentene.

LANSERINGEN NÆRMER SEG: Mange har ventet på at Disney+ endelig skulle lanseres i Norge. Om litt over en måned blir den endelig tilgjengelig. Skjermbilde: Kirsti Østvang
LANSERINGEN NÆRMER SEG: Mange har ventet på at Disney+ endelig skulle lanseres i Norge. Om litt over en måned blir den endelig tilgjengelig. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Den 15. september lanseres Disney+ endelig i Norge. Strømmetjenesten ble lansert i USA i november i fjor, og skulle opprinnelig komme til Norge i sommer, men i mai skrev vi at det ble utsatt, og måneden etter ble datoen endelig klar.

I forkant av norgeslanseringen, og i et forsøk på å lokke til seg kunder, tilbyr Disney nå nordmenn å tegne et årsbonnement på Disney+ til 590 kroner, skriver selskapet i en pressemelding. Det tilsvarer en månedspris på 49 kroner.

Ordinærprisen ved lansering vil være 69 kroner per måned eller 689 kroner for årsabonnement, som altså tilsvarer en månedspris på 57 kroner.

Tilbudet varer frem til 14. september, altså dagen før lanseringen.

Dette koster strømmetjenestene

Så hvor plasserer Disney+ seg prismessig sammenlignet med andre populære strømmetjenester her til lands?

Netflix tilbyr tre type abonnementer, Basis, Standard og Premium til henholdsvis 89, 109 og 159 kroner i måneden. De tilbyr ikke årsabonnement.

HBO Nordic har ett abonnement til 109 kroner i måneden, og har ikke årsabonnement.

Viaplay «Film & Serier»-abonnementet koster 119 kroner, og heller ikke de tilbyr årsabonnement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.