Disney+ til Norge 15. september

Lokker med lave priser

Legger seg mye lavere enn konkurrentene.

LANSERINGEN NÆRMER SEG: Mange har ventet på at Disney+ endelig skulle lanseres i Norge. Om litt over en måned blir den endelig tilgjengelig. Skjermbilde: Kirsti Østvang
LANSERINGEN NÆRMER SEG: Mange har ventet på at Disney+ endelig skulle lanseres i Norge. Om litt over en måned blir den endelig tilgjengelig. Skjermbilde: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Den 15. september lanseres Disney+ endelig i Norge. Strømmetjenesten ble lansert i USA i november i fjor, og skulle opprinnelig komme til Norge i sommer, men i mai skrev vi at det ble utsatt, og måneden etter ble datoen endelig klar.

I forkant av norgeslanseringen, og i et forsøk på å lokke til seg kunder, tilbyr Disney nå nordmenn å tegne et årsbonnement på Disney+ til 590 kroner, skriver selskapet i en pressemelding. Det tilsvarer en månedspris på 49 kroner.

Ordinærprisen ved lansering vil være 69 kroner per måned eller 689 kroner for årsabonnement, som altså tilsvarer en månedspris på 57 kroner.

Tilbudet varer frem til 14. september, altså dagen før lanseringen.

Dette koster strømmetjenestene

Så hvor plasserer Disney+ seg prismessig sammenlignet med andre populære strømmetjenester her til lands?

Netflix tilbyr tre type abonnementer, Basis, Standard og Premium til henholdsvis 89, 109 og 159 kroner i måneden. De tilbyr ikke årsabonnement.

HBO Nordic har ett abonnement til 109 kroner i måneden, og har ikke årsabonnement.

Viaplay «Film & Serier»-abonnementet koster 119 kroner, og heller ikke de tilbyr årsabonnement.

Disney+ koster altså vesentlig mindre enn de tre overnevnte, men så kommer naturligvis funksjoner og innhold inn.

SLIK VIL DET FUNKE: Disney+ vil være tilgjengelig på de fleste mobiler og TV-enheter.

Det vil også være mulig å strømme på opptil fire forskjellige enheter samtidig og laste ned ubegrenset innhold på opptil ti enheter.

Brukere kan opprette opptil 7 ulike profiler og det vil være mulig å sette opp barnevennlige profiler. Foto: Disney+
SLIK VIL DET FUNKE: Disney+ vil være tilgjengelig på de fleste mobiler og TV-enheter. Det vil også være mulig å strømme på opptil fire forskjellige enheter samtidig og laste ned ubegrenset innhold på opptil ti enheter. Brukere kan opprette opptil 7 ulike profiler og det vil være mulig å sette opp barnevennlige profiler. Foto: Disney+ Vis mer

Dette får du se

Ut fra pressemeldingen ser det ut som det blir en familievennlig strømmetjeneste:

Disney+ tilbyr innhold fra selskapets ikoniske merkevarer Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, i tillegg til originalinnhold laget eksklusivt for Disney+, som inkluderer filmer, serier, dokumentarer og ulike kortformater.

Ved lanseringen vil mer enn 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgjengelige. Blant disse finner du den etterlengtede Emmy-nominerte serien «The Mandalorian», fra produsent og manusforfatter Jon Favreau, og «High School Musical: The Musical: The Series», som tilbyr en kreativ og moderne vri på suksesskonseptet, inkludert metareferanser, en forfriskende dokumentarisk stil, et soundtrack som inkluderer ni nye sanger og hyllester til fansens favoritter fra originalfilmen.

I tillegg vil en rekke andre spennende serier være tilgjengelige ved lanseringen, inkludert to Emmy-nominerte serier: «Jeff Goldblums verden», som utforsker den fantastiske og ofte forbløffende historien til tilsynelatende kjente og hverdagslige ting og fenomener, og «The Imagineering Story», som portretterer den kreative og nyskapende gruppen av menneskene som skapte Disney-parkene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer