HTC:

Lokker med «metaverse»-telefon

Vises frem denne måneden - første toppmodell på nesten fire år?

COMEBACK: Vi har hørt lite til HTC her til lands de siste årene, men nå ser det ut til at selskapet lanserer en ny toppmodell. Foto: HTC
COMEBACK: Vi har hørt lite til HTC her til lands de siste årene, men nå ser det ut til at selskapet lanserer en ny toppmodell. Foto: HTC Vis mer
Publisert

Vi må spole helt tilbake til høsten 2018 før vi finner en fullverdig toppmodell fra HTC i lanseringslisten, i form av Exodus 1, der fokuset var på kryptovaluta.

Siden den gang har det vært relativt stille fra selskapet som en gang var blant dem som lagde de hotteste Android-telefonene. Riktignok ikke helt stille, men telefonene som har kommet etterpå har vært av den rimeligere sorten og har ikke blitt lansert i Norge.

Selskapet har de siste årene heller fokusert på VR-produkter og står bak Vive-hodesettene, som er blant de mest avanserte på markedet.

Nå varsler taiwaneserne at en ny telefon er i emning. 28. juni skal de avduke sin første telefon under «Viverse»-merkenavnet, som er en fellesbetegnelse for selskapets VR/AR-produkter.

Med teksten «Log in to the future» er det tydeligvis snakk om en telefon hvis fokus ligger på VR/AR-opplevelser. Akkurat hva vi kan forvente oss er umulig å spå, men det er rimelig å anta at man med et slikt fokus også utstyrer telefonen med kraftig maskinvare.

Observante Andriod authority kommenterer at man ved å studere bildet over ser at telefonen får en 3,5 mm-utgang på toppen og at fingeravtrykksleseren ser ut til å være plassert høyt på venstre side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer