Lønner det seg å kjøpe iPhone til én krone?

Det kan lønne seg å kjøpe ny iPhone med bindingstid, hvis du velger riktig datapakke og mobiloperatør.

ÉN KRONE: Du kan få kjøpt nye iPhone til én krone, men lønner det seg? Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
ÉN KRONE: Du kan få kjøpt nye iPhone til én krone, men lønner det seg? Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De nye iPhone-modellene, 6s og 6s Plus ble nylig lansert i Norge. I et marked der den norske krona er svak i forhold til dollaren, har vi sett at de nye toppmodellene nå er dyrere enn de har vært noen gang.

Og dyrest er iPhone. Går du for 128GB-versjonen av iPhone 6s Plus, blir prisen 10.690 kroner. Det er mye penger å hoste opp på én gang.

FÅ MED DEG: TEST: iPhone 6s

Mange lar seg derfor friste av å kjøpe telefonen på avbetaling – altså med et abonnement der den store kostnaden i stedet fordeles over tolv måneder.

Fordelen er at da kan du få telefonen for én krone. Men når ett år har gått – ville det ha lønnet seg å kjøpe telefonen kontant og heller betalt et rimelig telefonabonnement ved siden av?

Vel, da vi sjekket prisene på mobil med og uten binding i fjor var svaret todelt . Spørsmålet var derfor: Hvordan er situasjonen i dag.

Så mye koster det

Nye iPhone er dyr. Prisene starter på 7.390 kroner og opp til 10.690 kroner, avhengig av hvilken modell og hvor stor lagringskapasitet du går for.

Selv om vi anbefaler de aller fleste å gå for minst 64GB lagringsplass, har vi også tatt med prisen på den rimeligste utgaven. Mer detaljert har vi sett på prisene for følgende varianter, uavhengig av farge, som ikke spiller inn på prisen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer