Lover 30 timer ekstra batteritid

Reserve Strap for Apple Watch lanseres i november.

SMART: Reserve Strap bruker Apples skjulte diagnoseport for å muliggjøre sømløs lading av både klokke og reim. For å lade begge samtidig må du imidlertid gjøre det gjennom Micro-USB-porten på reimen istedenfor å bruke Apple Watch' magnetiske lader.   Foto: Reserve Strap
SMART: Reserve Strap bruker Apples skjulte diagnoseport for å muliggjøre sømløs lading av både klokke og reim. For å lade begge samtidig må du imidlertid gjøre det gjennom Micro-USB-porten på reimen istedenfor å bruke Apple Watch' magnetiske lader. Foto: Reserve Strap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple Watch har måttet tåle mye kritikk for batteritiden, som mange mener er skuffende dårlig.

Under våre tester av klokka har vi likevel ikke opplevd batteritiden som krisedårlig:

I Dinsides test av klokken hadde vi normalt 30 prosent igjen av batteriet ved leggetid, mens itavisens tester hadde rundt 40 prosent igjen når dagen var omme.

LES OGSÅ: Apple blokkerer nordmenn fra å kjøpe Apple Watch

Tre dagers batteritid!

Det er likevel ingen tvil om at det er rom for kraftige forbedringer. Inntil Apple selv løser problemet kan du likevel få mer ut av klokka før den går tom for strøm.

Reserve Strap er en reim for Apple Watch som lover mer enn 30 timer ekstra batteritid. Det vil si at klokka skal kunne brukes i rundt tre dager før den må lades. Slik det er nå, varer den i maks to dager, ofte bare én.

LES OGSÅ: Selger Apple Watch for fire ganger prisen på Finn.no

Så mye koster det

Reserve Strap skal komme i tre ulike farger - hvit, grå og svart, og vil være tilgjengelig for både 38mm og 42mm-utgaven. Batteri-reimen skal også være like vannavstøtende som Apple Watch i seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer