Jabra Elite 7 Pro, Elite 7 Active og Elite 3

Lover «banebrytende» samtalekvalitet

Tre nye modeller fra Jabra med helt ny nummerering.

NY TOPPMODEL: Jabra Elite 7 er selskapets nye toppmodell, og selskapet lover svært god handsfree-kvalitet. Foto: Jabra
NY TOPPMODEL: Jabra Elite 7 er selskapets nye toppmodell, og selskapet lover svært god handsfree-kvalitet. Foto: Jabra Vis mer
Publisert

Jabra har lenge vært blant favorittene på trådløse ørepropper, og Elite 75t/75t Active kom seirende ut av forrige gruppetest vi gjorde for Dagbladet Pluss. Forgjengeren, Elite 65t, dro av gårde med best i test-stempelet da vi testet trådløse sportsørepropper et par år tidligere.

Nå ser det ut til at danskene har «rebootet» serien og begynt på ny nummerering. I dag slipper de nemlig tre nye par trådløse ørepropper med følgende modellnavn og priser:

  • Elite 7 Pro (2199,-)
  • Elite 7 Active (1999,-)
  • Elite 3 (899,-)

Jabra Elite 7 Pro

Den nye toppmodellen er altså Elite 7 Pro, som ifølge Jabras pressemelding intet mindre enn «gjenoppfinner den 100 prosent trådløse teknologien».

Der henviser de til selskapets nye MultiSensor Voice-teknologi som benytter seg av fire mikrofoner, beinledning (bone conduction, overføring av lyd via knoklene) og en ny VPU (voice pickup unit) som kan oppdage vindstøy. Algoritmer setter så sammen de ulike kildene som ifølge Jabra skal gi krystallklar samtalelyd i alle omgivelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer