Xiaomi Mi portable electric air compressor

Luftkompressor i lommeformat!

Smart oppladbar pumpe for bildekk, sykkeldekk og fotballer.

Vi demonstrerer hvordan Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor er i bruk. Video av Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mange nordmenn kjører med feil lufttrykk i dekkene, kanskje særlig når man nettopp har lagt om – som i disse dager, der de mange har fått på vinterdekkene etter at vi har fått det første snøfallet flere steder i landet.

For å sjekke lufttrykket og eventuelt korrigere det, må de fleste av oss ta en tur til nærmeste bensinstasjon som er utstyrt med nødvendig utstyr.

Men kinesiske Xiaomi har laget en snedig liten sak – en oppladbar luftkompressor som da kan brukes til å fylle luft både i bildekk, sykkeldekk, fotballer og annet.

Enkel i bruk

Med i pakken følger det i tillegg med to adaptere - en spiss variant til fotballer og lignende, samt en variant myntet på sykkeldekk.

Når du drar ut slangen slår den seg på, og via displayet kan du velge enten å sette trykket manuelt, eller å bruke et forhåndsprogram til sykler, biler eller baller.

På bildekket skrur du slangen på ventilen, og så er det bare å sette ønsket lufttrykk og trykke på start-knappen. Enheten bråker ganske kraftig når den holder på, men stopper av seg selv når ønsket lufttrykk er oppnådd. Er det mørkt ute, er det også kjekt at den har en lommelyktfunksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.