Jabra Elite 7 Pro | TEST

- Må si oss skuffet

Vi elsket Elite 75t og 75t Active. Men til nesten dobbel pris synes vi den nye toppmodellen, Elite 7 Pro, skuffer.

NY TOPPMODELL: Elite 7 Pro er de dyreste øreproppene fra Jabra denne sesongen, men det skal mer til for å imponere. Foto: Pål Joakim Pollen
NY TOPPMODELL: Elite 7 Pro er de dyreste øreproppene fra Jabra denne sesongen, men det skal mer til for å imponere. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du fast leser av DinSide, har du nok fått med deg at vi mang en gang har lovprist Jabra Elite 75t og 75t Active, som den dag i dag er blant de aller ypperste parene med ørepropper vi vet om, og som du i skrivende stund får til henholdsvis 1200 og 1500 kroner.

For tusenlappen over 75t-modellen, altså ikke langt unna dobbel pris, får du Jabras nye toppmodell, Elite 7 Pro, som vi hadde svært høye forventninger til da de ankom kontoret. I mellomtida har selskapet også lansert modellen Elite 85t, som vi var smått lunkne til med en firer på terningen da vi testet dem for Dagbladet Pluss (krever abonnement) i fjor.

Og vi må dessverre si oss skuffet denne gangen også. For selv om Elite 7 Pro leverer så det holder på papiret, synes vi selskapet har gjort noen merkelige valg denne gangen. Og den lovede superkvaliteten på handsfree-samtaler når ikke opp til de beste, som du skal få høre lydklipp av lenger ned.

Knallgod batteritid

La oss først begynne med noe positivt, og det er at Jabra Elite 7 Pro scorer svært godt på batteritid. Vi har ingen grunn til å betvile Jabras oppgitte batteritid på 8 timer i øret, og med tett opptil tre ekstra fulladinger i etuiet, som da til sammen blir 30 timer. Det er blant de aller beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer