Makroobjektiv på iPhone

Lei av tåkete nærbilder? Smart deksel gjør makrobilder mulig.

Nå kan du få bedre bilder med iPhonen din.  Foto: thinkgeek.com
Nå kan du få bedre bilder med iPhonen din. Foto: thinkgeek.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

iPhonen omtales ofte som mobilen som har alt. Likevel er det få mobiler det har blitt produsert så mye ekstrautstyr til, som til akkurat den.

Og kameradelen til iPhonen er nok neppe dens sterkeste ledd. Vår søsterpublikasjon har tidligere skrevet om et deksel som skal kompensere for manglende blits. Og denne gangen: Et deksel som lar deg ta nærbilder.

To i én

Objektivet fungerer sammen med et deksel tilpasset iPhone 3G. Og det skal dermed være mulig å gå nært på motivet, samtidig som du får et krystallklart resultat.

Akkurat hvor nært du kan gå, sier produsenten ingenting om, men dette før og etter - bildet kan muligens gi et lite inntrykk:

Makroobjektivet skal være perfekt for å ta nærbilder av tekst (undertegnede har selv forsøkt å knipse i all hast mot en rutetabell, noe som ikke gikk så bra.) Så det finnes sikkert eksempler der et makroobjektiv kunne vært hendig.

Ved siden av å fungere som makroobjektiv, så skal dekselet videre fungere som beskyttelse.

Du får den fra Thinkgeek for ca 170 kroner.

Kilde: Thinkgeek.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer