Klager på ødelagte Fitbit Charge:

Mange klager på problemer med Fitbits aktivitets­armbånd

Fitbit sier de ikke kjenner til problemene. Det gjør derimot Elkjøp, som bekrefter at det har vært flere feil på Fitbit Charge HR enn på andre produkter.

ØDELAGT FITBIT CHARGE: Mange klager på populære Fitbit-armbånd, som Anne-Kirsti Friele Hauans armbånd du kan se på bildet. Fitbit sier de ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene, men at alle som opplever problemer får ny. Foto:  Anne-Kirsti Friele Hauan
ØDELAGT FITBIT CHARGE: Mange klager på populære Fitbit-armbånd, som Anne-Kirsti Friele Hauans armbånd du kan se på bildet. Fitbit sier de ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene, men at alle som opplever problemer får ny. Foto:  Anne-Kirsti Friele Hauan Vis mer
Publisert

Ifølge Dinsides tester har Fitbit noen av de beste aktivitetsarmbåndene på markedet. Vi har gitt både Fitbit Charge HR og Fitbit Blaze 5 på terningen (mens nykommeren Alta kun fikk en 3-er da Dinside testet den i vår).

Vi har imidlertid fått henvendelser fra lesere som klager på kvaliteten på Charge-armbåndene. Også på Facebooksidene til Fitbit og på Fitbits internasjonale brukerforum er det mange innlegg fra Fitbit-eiere som opplever problemer med nettopp disse aktivitetsmålerne.

Problemene dreier seg om remmer som går i oppløsning, dugg på innsiden av skjermen og trøbbel med synkroniseringen.

Dette er også omtalt i flere avisartikler, både utenlandske og norske - eksempelvis har norske Tek.no skrevet om det.

- Dette er for dårlig!

Anne-Kirsti Friele Hauan er en av kundene som har henvendt seg til Fitbit angående produkter som blir ødelagt:

- Vi har to stykk Fitbit Charge HR, begge med ødelagt reim, plasten løsner etter cirka 4-5 måneders bruk. Ingen har vært i vann. Dette er for dårlig, skriver Hauan, som lurer på hva Fitbit gjør med problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer