WiFi Porter:

Med denne kan du koble til WiFi uten å skrive passord

Ganske smidig løsning for deg som er lei av å lete bak ruteren.

TÆPP FOR Å KOBLE PÅ: Når gjestene berører WiFi Porter, kobler telefonen seg til det trådløse nettet. Foto: Ten One design
TÆPP FOR Å KOBLE PÅ: Når gjestene berører WiFi Porter, kobler telefonen seg til det trådløse nettet. Foto: Ten One design Vis mer
Publisert

Når man får gjester på besøk som spør om tilgang til det trådløse nettet, kan det for mange være en utfordring.

For med mindre man har byttet passord på nettverket til ett man husker, innebærer det som regel at man må lete etter et klistremerke på baksiden av ruteren og diktere en lang remse med tall og store og små bokstaver.

Enklere med WiFi Porter

Er det en situasjon du kjenner godt til, kan WiFi Porter være midt i blinken. Denne lille treklossen har nemlig NFC innebygd og lar besøkende koble seg til det trådløse nettet ditt bare ved å berøre brikken med telefonen sin.

For iPhone-modeller gitt ut før 2018, som ikke har denne muligheten, er plan b-løsningen at man kan peke mobilkameraet mot en QR-kode på baksiden for å koble seg til.

Produktet koster 50 dollar inkludert frakt fra USA, som dermed lander på over 600 kroner inkludert moms og fortollingsgebyr.

Enkelt å fikse selv

Dog skal det sies at en lignende løsning er enkelt å fikse selv.

En håndfull NFC-klistremerker får du kjøpt til et slikk og ingenting, selv om de riktignok ikke ser like pene ut som WiFi Porter.

De er uansett enkle å programmere slik at de kan koble enheten som berører den til et gitt trådløs nettverk, og du kan se hvordan i denne saken:

Og QR-kode kan du også fikse selv:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer