Medion GPS/PDA

Navigasjonssystem på dashbordet blir stadig mer populært, og prisene synker. Vi har nettopp prøvd en pakke levert av Medion, og vi er imponert over kvaliteten på denne. Les vår test!

Medion GPS/PDA
Publisert

Det er ingen tvil om at det er vanvittig praktisk med bilnavigering. Derfor er teknologien stdig oftere innebygd i nye bilmodeller - men hva om kjøretøyet ditt ikke har det, og du likevel ønsker å kaste deg på bølgen? Den beste løsningen er å kjøpe et sett med PDA og GPS-antenne og feste det til frontruten, for dette fungerer faktisk ganske bra.

Løsningen fra Medion bærer betegnelsen MD 41584, og består av en Windows Mobile 2003-basert PDA, med kart over hele Skandinavia forhåndsinstallert. Selve PDAen er en ganske standard, liten sak med 266 MHz prosessor, 64 MB RAM, plass til MMC-minnekort og IR-tilkobling. Den veier 124 gram.

PDAen settes i en holder, som igjen festes til frontruten med en sugekopp. Du setter inn strømledningen i bilens uttak, og legger GPS-antennen på dashbordet. Enkelt og greit.

Full dekning

I PDAen sitter det allerede et minnekort med kart over Skandinavia, og for å aktivere programmet trenger du bare trykke på riktig ikon på menyen. Deretter skriver du inn by og hvilken adresse du skal til, og programmet kalkulerer ruten øyeblikkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer