TEST: Apple Airpods Max

Meget gode. Meget dyre.

Apples nye hodetelefoner koster nesten dobbelt så mye som de argeste konkurrentene. Er de verdt de ekstra pengene?

ELEGANT: Airpods Max er i hovedsak laget av stål og aluminium og fremstår svært luksuriøse. Foto: Pål Joakim Pollen
ELEGANT: Airpods Max er i hovedsak laget av stål og aluminium og fremstår svært luksuriøse. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

De fleste sperret opp øynene da Apple lanserte sine første trådløse hodetelefoner med støydemping før jul. Med en pris på 7.000 kroner koster de rundt det dobbelte av de fleste konkurrerende modeller og må derfor finne seg i å bli vurdert med de sterkeste brillene på.

Og det med pris er alltid vanskelig. I mange produktkategorier må man betale uforholdsmessig mye ekstra får å få de siste prosentene med kvalitet - en mobiltelefon til 15.000 er for eksempel ikke mye bedre enn en som koster halvparten som prisen skulle tilsi, men den er (i hvert fall stort sett) bedre.

Så er spørsmålet, da - forsvarer Airpods Max en så høy pris sammenlignet med konkurrentene?

Utsøkt design

Det er brukt materialer av høy kvalitet på Airpods Max. Der mange av konkurrentene bruker en del plast i sin konstruksjon, går det i aluminium og stål her, og Apples hodetelefoner føles både dyre og robuste, selv om de riktignok ikke er regntette slik Jabra Elite 85h er.

Her er det ingen knirking når man tilpasser dem på hodet, og du kan dra klokkene godt fra hverandre uten problemer. Drar du klokkene ut og inn av hodebøylen for å tilpasse dem til hodestørrelsen, skjer det trinnløst og med høy friksjon, som gjør at de holder seg godt på plass på innstillingen du har valgt. Solid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer