Samsung Galaxy Buds 2 | TEST

Meget gode!

Samsung leverer på det meste med Galaxy Buds 2.

GODE: Samsung gjør det meget godt med sine nye Galaxy Buds 2, og får en femmer på Dinsides terning. Foto: Pål Joakim Pollen
GODE: Samsung gjør det meget godt med sine nye Galaxy Buds 2, og får en femmer på Dinsides terning. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets høstkolleksjon fra Samsung består av de to telefonene Galaxy Z Fold 3 og Galaxy Z Flip 3, smartklokka Galaxy Watch 4 (test kommer) og dagens testprodukt, Galaxy Buds 2.

Dette er da den «åndelige» oppfølgeren til det første paret Galaxy Buds, selv om selskapet både har lansert Buds+, Buds Live og Buds Pro i mellomtiden.

Smått

Både etuiet og proppene utgjør en svært kompakt pakke denne gangen. Selv om du får Buds 2 i flere ulike farger, er alle etuiene hvite før du åpner lokket – der er innsidefargen den samme som på proppene.

Vår testmodell er den noe kjedelige mørkegrå utgaven, men du kan få Buds 2 i lilla og olivengrønn om du vil ha noe som skiller seg litt mer ut.

Skjønt, så veldig skiller de seg ikke ut, for det at de er såpass kompakte gjør også at de heller ikke synes så godt i øret. Har det gått noen dager siden sist jeg trimmet kinnskjegget ser jeg dem faktisk ikke når jeg ser meg i speilet.

Størrelsesmessig har de krympet 15 prosent siden sin forgjenger, og 20 prosent hva gjelder vekten - disse proppene er veldig små og lette. I mine ører er passformen briljant, der det nesten bare er å slippe dem på plass, og så blir de sittende ganske så komfortabelt. Paringen med telefonen skjer såpass kjapt at det er gjort før man rekker å finne frem telefonen og starte ønsket sang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer