TEST: Samsung Galaxy Buds

Merkes knapt i ørene og lader trådløst

Men ikke alt er like rosenrødt med Samsungs trådløse ørepropper.

PARTYTRIKSET: Samsungs Galaxy Buds-etui kan lades trådløst - også fra baksiden av S10-modellene, samt andre telefoner med støtte for reversert trådløst lading.
PARTYTRIKSET: Samsungs Galaxy Buds-etui kan lades trådløst - også fra baksiden av S10-modellene, samt andre telefoner med støtte for reversert trådløst lading. Vis mer
Publisert

Når det gjelder lyd på farten, er det spesielt to kategorier som virkelig har blomstret opp de siste par åra, der det nå er blitt mange produsenter om beinet – trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping og helt trådløse ørepropper, der det ikke lenger er noen kabel mellom hvert øre.

Mest kjent er nok Apples Airpods, men det finnes en drøss av konkurrenter. I høst testet Dinside en håndfull trådløse ørepropper myntet på trening, vi har duelltestet et par varianter fra Sony og B&O og senest gitt gode skussmål til våre foreløpige favoritter lydmessig, Sennheiser Momentum True Wireless.

Og det er de fortsatt etter å ha testet Samsungs nye Galaxy Buds, som for øvrig fulgte med i pakken for alle som forhåndsbestilte Samsung Galaxy S10-telefonene.

Kompakt pille-etui

Vi lar oss imponere av hvor beskjedent Samsungs lade-etui er av størrelse, og det lar seg lade trådløst – enten fra en ladeplate, eller fra baksiden av Samsungs S10-modeller. Eller fra baksiden av Huawei Mate 20 pro, for den saks skyld, som var først ut med denne fiffige funksjonen.

Lurer du på hvor mye av mobilbatteriet som går med til en fullading, oppgir Samsung at hver ørepropp har 58 mAh batteri og etuiet 252mAh, som til sammen skulle utgjøre 358 mAh; altså snaue ti prosent av de nevnte telefonenes batterikapasitet. I tillegg må du selvsagt beregne at noe av energien «forsvinner» i til varmeutvikling i prosessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer