Nattmodus i Messenger

Messenger har et «easter egg». Slik åpner du det

Gjør Messenger mer behagelig å bruke om natten.

MØRKT: Det er veldig godt gjemt, men det finnes et triks for å låse opp nattmodus på Facebook Messenger. Foto: Pål Joakim Pollen
MØRKT: Det er veldig godt gjemt, men det finnes et triks for å låse opp nattmodus på Facebook Messenger. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 16.04.19: Nå trenger du ikke lenger bruke det «hemmelige» trikset ved å sende en en måne (🌙) til en av kontaktene dine for å aktivere nattmodus i Facebook Messenger.

Funksjonen er nå offisielt tilgjengelig, og du finner den ved å trykke på profilbildet ditt i Messenger-appen, og så er det bare å skru på bryteren ved siden av Nattmodus, som er det øverste valget.

«Alle» lanserer nattmodus

En stadig økende trend er en egen nattmodus for nettsteder og apper, der de typiske hvite bakgrunnsfargene erstattes med mørke, som er mer komfortabelt å se på når det er mørkt rundt deg.

Blant annet har YouTube en egen mørkemodus, MacOS Mojave har det, iOS har mulighet og Samsungs nye Android-grensesnitt, OneUI har nå fått det, der du også kan velge om det automatisk skal aktiveres når sola ikke er oppe.

Og nå har Facebook kommet med sin variant i Messenger-meldingstjenesten.

Godt skjult

Den innstillingen er ikke lett å finne, for foreløpig er den rett og slett gjemt i appen og må låses opp via et lite «easter egg», som det kalles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer