Methodic gir smartere snarveier på hjemskjermen

Android-widget lærer seg brukervanene dine, og gir deg snarveier når du trenger det.

Methodics er en Android-widget som gjør at du ikke trenger å fylle opp hjemskjermen med alle appene du bruker. Foto: Colourbox/Methodic
Methodics er en Android-widget som gjør at du ikke trenger å fylle opp hjemskjermen med alle appene du bruker. Foto: Colourbox/Methodic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten smarttelefonen har liten eller stor skjerm, har man alltid det samme problemet: Å få plass til alle appene.

Det finnes en rekke måter å organisere hjemskjermen på Android-telefonen, man kan bruke mapper eller små widgets i stedet for store.

Methodic gir deg en ny måte å gjøre det på, ved hjelp av app-snarveier som endrer seg i løpet av dagen.

SAMLESIDE:

Android

Lærer seg vanene dine

Appen er faktisk en widget, og etter hvert som du bruker den, lærer den seg hvilke apper du bruker mest og når på døgnet du bruker dem. Deretter vil den vise deg de mest bruke appene på det tidspunktet det er størst sannsynlighet for at du bruker dem.

Foto: Kirsti Østvang
Foto: Kirsti Østvang Vis mer


Si at du har for vane å sjekke Facebook og Twitter når du først står opp om morgenen, og så hører du på musikk fra Spotify på vei til jobb, og på kvelden så leser du bøker fra Kindle. Da er dette de snarveiene Methodics vil gi deg når du trenger det.

Methodics-widgeten finnes i tre varianter, og viser alt fra en til tre snarveier. Det kreves ikke noe videre konfigurasjon, men du har muligheten til å ekskludere apper. Du kan også velge å skru på snarvei til direkte oppringning av kontakter, hvilket kan være kjekt om du pleier å ringe den samme personen hver dag til samme tid.

Les også:
Den ultimate Android-låseskjermen
Her er Googles nye spillportal

Etter hvert som du bruker Methodics, vil du se at app-snarveiene endrer seg i løpet av dagen. Jo mer du bruker den, desto mer nøyaktig bør den bli. I innstillingene står det oppført hvilken grad av nøyaktighet den er på, hvilket forhåpentligvis bør øke over tid.

Hvis du er ute etter en måte å spare tid og plass på hjemskjermen din, er Methodic absolutt et produktivitetsverktøy verdt å sjekke ut.

Methodic (Google Play, gratis)

(Via Lifehacker)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer