Microsoft med telefon-Pocket PC

Microsoft har vist frem sin siste nysatsning – en mobiltelefon med Pocket PC. Selskapet vil ikke røpe så mye foreløpig, men noe informasjon har representantene kommet med.

Publisert

Det var på WirelessAgenda-konferansen i Austin, Texas tidligere denne uken at Microsoft løftet av på sløret for en spennende nykommer: prototypen av en mobiltelefon med innebygget Pocket PC.

Det er ikke lenge siden Microsoft og flere samarbeidspartnere lanserte et nytt konsept for PDAer (personlige digitale assistenter), som de har kalt Pocket PC. Du kan lese mer om Pocket PC i våre tidligere artikler 9271">Microsoft Pocket PC er lansert! og 7869">Microsoft viser lomme-PC.

Nå viser Microsoft at de mener alvor på PDA-fronten ved å kombinere Pocket PC med en mobiltelefon.

Pocket PC ”light”

Microsoft vil foreløpig ikke røpe hvem som skal produsere det nye produktet, som har fått navnet Stinger Smartphone (ikke til å forveksle med 9932">Telenors SmartPhone, bordtelefonen med Internett-tilgang, som er produsert av Samsung). Microsoft vil heller ikke ut med informasjon om prisnivå eller når og hvor mobiltelefon/PDA-kombinasjonen kommer på markedet.

Men litt vil Microsoft-representantene røpe:

- Stinger Smartphone er en nedskalert Pocket PC med en telefon, sier Paul Gross, senior visepresident i Microsofts samarbeid- og mobilitetgruppe i Microsoft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer