Microsoft Office gratis for iOS og Android

Nå trenger du ikke lenger abonnement så lenge du er privatbruker.

GRATIS: Nå trenger du ikke lenger å være Office365-abonnent for å bruke Office-programmene på iOS og Android. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
GRATIS: Nå trenger du ikke lenger å være Office365-abonnent for å bruke Office-programmene på iOS og Android. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to år siden gjorde Microsoft en vri på den velkjente Office-pakken.

Eie til leie

Der man tidligere kjøpte programmene (og måtte betale for å oppgradere), gikk Microsoft over til en utleiemodell der man heller betaler et månedlig eller årlig beløp for å leie programvaren, men der man også alltid har siste versjon.

Abonnementsmodellen kalles Office365, og nylig annonserte Microsoft at Office365-abonnenter i tillegg fikk ubegrenset lagringsplass i Microsofts nettskyløsning, Onedrive.

Apper har blitt gratis

Office-programmene er ikke bare tilgjengelig på PC og Mac. De finnes også på de mobile operativsystemene – Windows Phone, iOS og Android. Til nå har det kun vært mulig å bruke dem på iOS og Android til å lese filer om du ikke har vært Office365-abonnent, men nå har Microsoft endret på det:

iOS- og Android-utgavene av Office-programmene har nemlig blitt helt gratis å bruke. Det inkluderer også redigering av dokumenter.

iPhone-utgaven har dessuten fått mer funksjonalitet fra iPad-utgaven (den var tidligere mye enklere), og Microsoft kommer også med en egen utgave for Android-nettbrett i løpet av noen måneder. Interesserte kan melde seg på beta-versjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer