Microsofts Pocket PC er lansert!

Onsdag lanserte Microsoft sin nyhet på håndholdt-fronten: Pocket PC. Programvarene fra Microsoft skal inkludere spennende nyheter, og flere store maskinvare-produsenter støtter Microsofts satsing.

Microsofts Pocket PC er lansert!
Publisert

Microsoft har i lengre tid måttet se at 8968">Palm, og andre produkter som benytter operativsystemet Palm OS, har ligget foran dem på markedet for PDAer (digitale personlige assistenter). Microsofts operativsystem for PDAer, Windows CE, har ikke oppnådd samme popularitet...

Men Microsoft gir seg ikke, og selskapet har tatt opp kampen med sin nysatsing: konseptet/programvarepakken Pocket PC, som også er Windows CE-basert.

Pocket PC lanseres i dag på Grand Central Station i New York City, hvor de fire maskinvareprodusentene Hewlett.Packard Co., Casio Inc., Compaq Computer Corp. og Symbol Systems Inc. også vil vise frem sine modeller som støtter Pocket PC, i følge ZD Net.

Programvare med spennende varianter

Microsoft legger ikke skjul på at de forsøker å slå Palm. Les bare hva de sier på sine egne nettsider, i sin markedsføring av Pocket PC (oversatt til norsk av oss):

”Pocket PCene er ikke bare enkle personlige digitale assistenter (PDA) som den populære Palm Pilot. ... Pocket PCen gir kunder muligheten til å gjøre mer av hva de virkelig trenger å gjøre mens de er borte fra skrivebordene sine.”

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer