Min måned med Microsoft

Da jeg startet opp min Windows Phone første gang var jeg ganske skeptisk, men etter hvert ble jeg vant til telefonens begrensninger - og muligheter.

GANSKE GLAD: Vår journalist kunne etter 30 dager med Windows Phone 8 igjen pakke ut sin iPhone.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
GANSKE GLAD: Vår journalist kunne etter 30 dager med Windows Phone 8 igjen pakke ut sin iPhone. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått fire uker siden jeg først stiftet bekjentskap med Nokia Lumia 925 og operativsystemet Windows Phone 8 (WP8).

I sosiale medier har vi spurt, fått svar og diskutert WP8 med våre følgere, mest av alt på Twitter.

Halvveis i prosjektet var verken Pål Joakim (PJ) eller undertegnede særlig imponert over operativsystemet, men selv har jeg etter hvert lært meg å leve med en ny enhet.

Forrige artikkel dreide seg mye om basisfunksjonene og brukeropplevelsen i selve operativsystemet. I denne artikkelen vil jeg se mer på app-utvalget og de tankene jeg har gjort meg om overgangen til nytt økosystem.

Premissene

For at alle skal være på lik linje når denne artikkelen skal leses, tillater jeg meg å forklare premissene for eksperimentet.

Vi har brukt en Nokia Lumia 925, som i testperioden har vært Nokias toppmodell, og kanskje den beste WP8-mobilen på markedet.

Mitt utgangspunkt (iPhone 5) er normal bruk, altså ikke noe "rooting", "jailbreaking" eller annen uoriginal tilpasning. Jeg bruker telefonen som folk flest - slik den kommer fra fabrikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer