OnePlus 7T lansert

Mindre, raskere og billigere

Forgjengeren ga veldig mye for pengene.

PEN: Nye OnePlus 7T har et pent design. Den ser ut som den er av metall, men er egentlig av glass. Foto: OnePlus
PEN: Nye OnePlus 7T har et pent design. Den ser ut som den er av metall, men er egentlig av glass. Foto: OnePlus Vis mer
Publisert

Den kinesiske mobilprodusenten OnePlus er ikke så godt kjent her til lands, men har imponert oss de siste årene med sine toppspesifiserte mobiler til hyggelige priser.

OnePlus 7 Pro har vært en av våre absolutte favorittelefoner i år, særlig på grunn av ekstremt god opplevd ytelse.

Nå har OnePlus lansert en ny T-modell, OnePlus 7T. Den plasserer seg i et lavere prissjikte enn 7 Pro, noe som kan gjøre den til et svært bra kjøp.

En godt spesifisert 7 Pro ligger nemlig på rundt 7500 kroner, altså ganske nøyaktig halve prisen av en ny iPhone 11 Pro Max med samme mengde lagringsplass (256 GB).

Superrask skjerm

Så hva gjør OnePlus 7T så interessant? På papiret kan den skilte med spesifikasjoner som en dyr toppmodell.

Den kommer med den samme OLED-skjermen med 90 hertz oppfriksningsrate som i OnePlus 7 Pro, som ifølge vår anmelder gjør at den parkerer til og med iPhone på flyt (og Apples mobiler har alltid vært best i klassen her).

OnePlus 7T har en litt mindre skjerm enn 7 Pro; 6,55 tommer mot 6,67 tommer - men å kalle skjermen liten vil nok uansett være å ta i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer