Hvordan finne Airpods

Mistet Airpods? Snart blir det lettere å finne dem

Når iOS 15 kommer, får Airpods en etterlengtet oppdatering.

BLIR BEDRE: Når iOS 15 kommer blir mulighetene langt bedre for å finne mistede Airpods Pro. Foto: Shutterstock / NTB
BLIR BEDRE: Når iOS 15 kommer blir mulighetene langt bedre for å finne mistede Airpods Pro. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Dersom du ikke kan finne Airpodsene dine, finnes det muligheter for å finne dem igjen.

Om de er innenfor Bluetooth-rekkevidde fra telefonen din og ikke ligger i etuiet, kan du få dem til å pipe, som typisk kan være nyttig om de har glidd ned mellom sofaputene.

Har du mistet dem på farten, kan du bruke Hvor er?-appen der du kanskje får opp posisjonen der de sist hadde kontakt med telefonen din.

Men – Apple opplyser på sine hjelpesider at du ikke får sett posisjonen deres dersom de ligger i etuiet.

Og det gjør de vel som regel når du glemmer dem igjen?

Bedre med iOS 15

iOS 15 forventes lansert i nær fremtid og kommer som regel hånd i hånd med nye iPhone-modeller. Altså vil vi anta at det blir mulig å installere den nye iOS-versjonen på eksisterende enheter i løpet av måneden.

En av nyhetene denne gangen, som ble annonsert på Apples utviklermesse tidligere i sommer, er at man med iOS 15 får bedre muligheter til å finne Airpods (Airpods Pro og Airpods Max) dersom man har mistet dem.

I praksis får nemlig disse enhetene innebygd funksjonalitet a la AirTags, der du ikke bare kan se hvor du sist hadde forbindelse med dem på et kart, men der du også kan flagge dem som mistet, slik at Apples Find My-nettverk kan finne dem igjen for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer