Mobil i julegave?

Mobiltelefon er en glimrende gave til jul, og det har kommet mange flotte modeller i løpet av året. Vi oppsummerer her de beste modellene fra året som er gått.

Publisert
Sist oppdatert

Vi elsker mobiltelefoner, og mobilprodusentene skjemmer oss bort med stadig nye modeller med enda flere spennende teknologier. Funksjoner som var revolusjonerende for et år siden er hverdagslige i dag, og nye og spennende ting er på vei.

Det finnes mange typer mobiler, fra de dyreste og mest profesjonelle, til de rimelige ungdomsmobilene. Her er en oversikt over årets modeller som imponerte oss mest.

Den beste profftelefonen

Det har kommet mange spennende high-tech mobiler i år. Og det er spesielt en modell vi falt for, ikke bare fordi den er helt fersk, men fordi den er så utrolig bra. Vi snakker selvsagt om P900 fra Sony Ericsson. Det er den beste kombinasjonen av mobiltelefon og avansert PDA som er å få tak i, og her er hva vi mener om den:

"Det hersker ingen tvil om at P900 er en fantastisk enhet, som fremdeles er noe av det mest komplette du får kjøpt, og i tillegg fikser mye av problemene som plaget P800. Den ser bedre ut, er lettere å bruke og har bedre funksjoner. Så hvis du ser etter en ny smartphone, er det nok P900 som er det aller beste valget."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer