TEST: Sony Xperia XZs

Mobilen som kan filme i super-sakte-film

…men du skal være rimelig treffsikker for å fange det rette øyeblikket.

SPESIELT KAMERA: Sony Xperia XZs kan filme med inntil 960 bilder i sekundet. Det gir saktefilm i 1/32 hastighet. Foto: Pål Joakim Pollen
SPESIELT KAMERA: Sony Xperia XZs kan filme med inntil 960 bilder i sekundet. Det gir saktefilm i 1/32 hastighet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Som tidligere holder Sony god takt hva gjelder lansering av toppmodeller. I september testet vi Xperia XZ, og nå har Xperia XZs (dagens testmodell) kommet på markedet, før Xperia XZ Premium topper lista om en måneds tid.

Skal du ha årets toppmodell fra Sony, bør du altså vente litt til – XZs er en smått oppgradert variant av høstens XZ-modell, og forskjellene er ikke mange. Det er derfor ikke noe frieri om du har XZ fra før, men heller til deg som har en eldre telefon du vil bytte ut.

Foruten en ekstra gigabyte med RAM er det kun kameraet som er ulikt mellom XZs og XZ. Øvrige spesifikasjoner er identiske; både fysiske mål, vekt, batterikapasitet (2900 mAh) og så videre.

Det betyr at du fortsatt får en vanntett telefon med fingeravtrykksleser på siden, en hardtarbeidende Snapdragon 820-prosessor, 32 GB lagringsplass og minnekortstøtte. Lanseringsprisen er 5.290,- kroner for Xperia XZs; en drøy tusenlapp rimeligere enn det XZ var ved lansering i høst.

Så la oss ikke skrive en full test av den «samme telefonen» en gang til, men heller fokusere på det som er nytt, nemlig kameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer