Mobiltelefonene vi gleder oss til i høst

Nå kommer det nye toppmodeller på løpende bånd.

PÅ LØPENDE BÅND: Flere produsenter lanserer nye toppmodeller denne høsten, deriblant Google, Huawei og Apple.
PÅ LØPENDE BÅND: Flere produsenter lanserer nye toppmodeller denne høsten, deriblant Google, Huawei og Apple. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen er like arg som alltid blant mobilprodusentene, og når høsten setter inn, er det flere av dem som lanserer nye toppmodeller.

Rett rundt hjørnet står IFA-messen, som går av stabelen i Berlin den andre uka i september, og der vil vi i Dinside være til stede for å rapportere om de heteste nyhetene – det være seg mobiltelefoner eller annen elektronikk.

I mens kan vi ta en titt på kalenderen – her er mobiltelefonene vi gleder oss litt ekstra til denne høsten, med ubekreftet lanseringsdato i klammeparentes:

[Lansert] Samsung Galaxy Note 10 og 10+

Samsung har allerede sparket i gang denne høsten ved å lansere sine nye toppmodeller i Note-serien, Note 10 og Note 10+.

Det som først og fremst gjør disse telefonene unike, er at de har en penn innabords, som i år har blitt langt mer avansert, der du nå kan utføre ting på telefonen ved å vifte med pennen i ekte Harry Potter-stil – det være seg å styre presentasjoner, zoome med kameraet og mer til.

Den største utgaven, hvis skjerm måler 6,8 tommer diagonalt, har fått et ekstra TOF-kamera på baksiden som måler dybden i bildet, og et 4300 mAh batteri. For første gang på lenge har Samsung også biffet opp ladehastigheten. Den medfølgende laderen ryktes å være på 25 watt (opp fra 15 watt), men Note 10+ støtter opptil 45 watts ladeeffekt med riktig lader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer