Motorola Atrix

Android-modellen Atrix vil være både PC, mediespiller og telefon. Da må det gå galt. Eller?

MUS OG TASTATUR: Å bruke telefonen sammen med mus og tastatur er ikke noe vi er vant til. Motorola Atrix oppfordrer deg til å gjøre nettopp det, men ikke forvent deg en PC-opplevelse.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
MUS OG TASTATUR: Å bruke telefonen sammen med mus og tastatur er ikke noe vi er vant til. Motorola Atrix oppfordrer deg til å gjøre nettopp det, men ikke forvent deg en PC-opplevelse. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorola er tilbake på det norske markedet for alvor.

Siste skuddet på produktstammen her til lands er den nesten ett år gamle Motorola Atrix.

Les også: Motorola Atrix kommer til Norge

Innholdsfortegnelse:Stødig og høyoppløseligDårlig hjemskjermKraftig prosessor, greit kameraHDMI-dock og HDMI-kabelLapdockGjennomfører ikkeIfølge Motorola er dette "verdens kraftigste smarttelefon", og for å melke disse kreftene leveres den med en HDMI-dokk som lar deg bruke telefonen som en mediespiller på TV-en din, eller transformere den til en PC ved hjelp av USB-portene. Det selges også en dokk som gjør Atrix til en bærbar datamaskin. Tanken er å kun trenge ett stykke maskinvare for å dekke alle behov.

Men er det virkelig mulig med tre ting på én gang?

Stødig og høyoppløselig

Selve Motorola Atrix skiller seg ikke fra mengden rent fysisk. Designet er minimalistisk, trygt og kjedelig.

Telefonen er tilnærmet like stor som en iPhone 4, men har en langt større skjerm, på fire tommer. Denne er beskyttet av Gorilla Glass, som skal gjøre den vanskelig å ripe opp. Robust er også selve kroppen. Motorola har lagt et metall-lag rundt plasten, som gir inntrykk av at den tåler en støyt, uten at den veier mer enn 135 gram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer