Motorola med mobil-storslepp

Endelig er Motorola på offensiven igjen, og har nettopp lansert fire nye mobiler og nytt tilbehør. Telefonene ser spennende ut, og her er detaljene!

Motorola med mobil-storslepp
Publisert
Sist oppdatert

Motorola har dessverre vært nokså fraværende fra det norske markedet den siste tiden, men det vil forhåpentligvis endre seg etter at de nye modellene kommer i salg. Her er det nemlig noe for enhver.

Den uten tvil mest spennende modellen er V80, som følger opp designtelefonen V70 fra et par år tilbake (les vår test her). V70 var usedvanlig lekker, men manglet en del på den teknologiske siden. V80 stiller langt sterkere på dette området.

Designen på telefonen er oppsiktsvekkende: I lukket modus er kun skjermen synlig, og ved et tastetrykk åpnes det roterende tastaturet. Det ser svært stilig ut, og vi gleder oss til å leke med denne telefonen.

V80 har også det meste en avansert bruker trenge - Bluetooth, MMS, Java, triband, VGA-kamera og en flott fargeskjerm. Det er altså ikke bare utseendet som teller, V80 ser ut til å bli en svært kompetent telefon.

For ungdommer og folk på farten

For de mer tradisjonelle vil kanskje V220 være midt i blinken. Det er en klassisk Motorola-klapptelefon med gode spesifikasjoner: innebygd VGA-kamera, støtte for MMS og Java, MP3-ringelyder og ikke minst quad-band (støtter GSM 850-nettverket).

Neste telefon heter V180, og er en enkel klappmodell til en rimelig pris. Her er det fargeskjerm, MMS, polyfonisk lyd, WAP 2.0, quad-band og programvare for musikkmiksing.

Til slutt slipper Motorola også en eksklusiv modell som kalles V600 Black. Denne fås bare i begrenset opplag, og det er foreløpig lite informasjon tilgjengelig om produktet, bortsett fra at den kommer til å ha innebygd kamera, quad-band og MP3-ringetoner.

Et Bluetooth-headsett fra Motorola er også på vei, og heter HS820.

Vi kommer selvsagt tilbake med tester av telefonene så fort vi får tilsendt testeksemplarene.

Klikk her for bilder av de nye telefonene

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer