Motorola med mobil-storslepp

Endelig er Motorola på offensiven igjen, og har nettopp lansert fire nye mobiler og nytt tilbehør. Telefonene ser spennende ut, og her er detaljene!

Motorola med mobil-storslepp
Publisert
Sist oppdatert

Motorola har dessverre vært nokså fraværende fra det norske markedet den siste tiden, men det vil forhåpentligvis endre seg etter at de nye modellene kommer i salg. Her er det nemlig noe for enhver.

Den uten tvil mest spennende modellen er V80, som følger opp designtelefonen V70 fra et par år tilbake (les vår test her). V70 var usedvanlig lekker, men manglet en del på den teknologiske siden. V80 stiller langt sterkere på dette området.

Designen på telefonen er oppsiktsvekkende: I lukket modus er kun skjermen synlig, og ved et tastetrykk åpnes det roterende tastaturet. Det ser svært stilig ut, og vi gleder oss til å leke med denne telefonen.

V80 har også det meste en avansert bruker trenge - Bluetooth, MMS, Java, triband, VGA-kamera og en flott fargeskjerm. Det er altså ikke bare utseendet som teller, V80 ser ut til å bli en svært kompetent telefon.

For ungdommer og folk på farten

For de mer tradisjonelle vil kanskje V220 være midt i blinken. Det er en klassisk Motorola-klapptelefon med gode spesifikasjoner: innebygd VGA-kamera, støtte for MMS og Java, MP3-ringelyder og ikke minst quad-band (støtter GSM 850-nettverket).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer