Motorola med trådløs lading?

Teaser-video hinter i hvert fall sterkt.

TRIST: Denne laderen ser lei seg ut. Kanskje fordi den ikke lenger vil få lade Motorola-produkter?
TRIST: Denne laderen ser lei seg ut. Kanskje fordi den ikke lenger vil få lade Motorola-produkter? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kabler har det ikke blitt færre av med årene. Vi kjøper stadig nye elektroniske duppeditter som krever nok en ladekabel i skuffen, og basert på interessen rundt smarte kabelløsninger, har vi en viss anelse om at de fleste gjerne skulle hatt færre av dem.

I forkant av årets CES-messe har Motorola nå postet en video på YouTube, med tittelen "Stay unplugged". Videoen viser en ladekabel som feller en tåre.

Og ikke bare det – valget av dato, 7. januar, kan umulig være tilfeldig. Det er nemlig datoen da Nikola Tesla døde; mannen som allerede i 1888 tok patent på roterende magnetfelt og lagde den første induksjonsmotoren.

Under ser du videoen:

Det betyr med andre ord at det er stor sannsynlighet for at én av nyhetene fra Motorola på årets CES-messe vil være nye produkter som ikke lades med kabel, men via induksjon.

Det finnes løsninger for dette allerede, som for eksempel Powermat – en matte som kan lade telefonen din; vel å merke må du først pakke den inn i et deksel som kan utnytte magnetismen fra plata. Kanskje vil Motorolas produkter ha dette innbakt slik at du ikke trenger noe mer enn telefonen i seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer