Motorola Moto 360

En lekker smartklokke. Men den avslører også svakhetene til Android Wear.

STILIG: Moto 360 er en av de desidert fineste smartklokkene, og ser ut som et vanlig armbåndsur. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
STILIG: Moto 360 er en av de desidert fineste smartklokkene, og ser ut som et vanlig armbåndsur. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorola Moto 360 er en av de første smartklokkene basert på Android Wear, smartklokke-operativsystemet Google lanserte for litt over ett år siden.

Den går for å være en av de stiligste smartklokkene på markedet, og vil trolig også være en av de fremste konkurrentene til Apple Watch når den kommer i salg i slutten av april.

I skrivende stund koster Moto 360 i underkant av 2.000 kroner, noe som er langt under prisen du må betale for Apple Watch.

Til den prisen får du det meste av funksjonalitet du forventer av en smartklokke. Du bruker den sammen med mobilen din, og kan blant annet se hvem som ringer, lese tekstmeldinger, styre musikk og navigere til en adresse.

I tillegg har den helse/treningsfunksjoner som skritteller og pulsmåler.

LES OGSÅ: Førsteinntrykk av Apple Watch

Smartklokke i forkledning

Noe av det beste med Moto 360 er det lekre utseendet. Svært lik et klassisk armbåndsur, med helt rund urkasse i rustfritt stål og reim i mykt skinn. Byggkvaliteten virker relativt god bortsett fra at skinnreima viser tydelige tegn på slitasje over tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer