Motorola MPx220

Foreløpig er det for det meste Qtek som har hatt monopol på Windows-baserte smarttelefoner. Nå kommer imidlertid andre produsenter etter – blant annet Motorola, som slipper sin MPx220 i disse dager. Er vi imponert?

Publisert
Sist oppdatert

De tidligste Windows-baserte telefonene hadde sine styrker, men var trege og store. Men utviklingen er rask, og vi ble blant annet svært imponert over fjorårets stilige og veldig funksjonelle Qtek 8010.

Motorola er et av selskapene som har lisensiert Windows-operativsystemet, og lager sine telefoner basert på dette. Den nyeste modellen, MPx220, er strengt tatt ikke så forskjellig fra Qtek 8010, i og med at programvaren er identisk.

Utseendet derimot, er annerledes. Telefonen har kamskjellsform, og vi synes den er svært stilig og samtidig har et klassisk utseende. Mesteparten av oversiden er dekket av en speiloverflate, med et lite display i midten. Langs sidene er det knapper for kameraet og volum, IR-port og minnekortplass. Kameralinsen med fotolys er også plassert på oversiden.

Telefonen åpnes på en helt vanlig måte, og har ingen store overraskelser på innsiden. Men layouten på tastaturet er likevel fantastisk bra, spesielt det store og tydelige navigeringshjulet. Rundt dette hjulet er det plassert to funksjonstaster og knapper som tar deg til startsiden og et hakk tilbake i menyene. Talltastaturet er også stort og godt å trykke på, vi har ingen innvendinger mot det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer