Motorola satser på musikk

Litt overskygget av den store Sony Ericsson-lanseringen samme dag, slapp Motorola flere morsomme mobiltelefoner utviklet i allianse med musikkanalen MTV. Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Denne gangen er det hverken proff funksjonalitet eller kameramuligheter som står i fokus, men musikkavspilling. Motorola lanserer i disse dager tre mobiler med spennende lydmuligheter i flere prisklasser:

E398 er middelklasse-telefonen, som har innebygde stereo-høyttalere, og kan altså brukes til å høre på musikk i høy kvalitet. Telefonen støtter San Disks T-Flash-minnekort, så du kan lagre dine MP3-filer på dette kortet og spille musikken via stereohøyttalerne. MP3-filene kan også brukes som ringelyder. I tillegg har telefonen en stor skjerm med 65.000 farger og et VGA-kamera med blitz. De sedvalige funksjonene som MMS og Java er på plass, og telefonen er også utstyrt med Bluetooth for trådløs overføring.

Multimediamaskinen

Den kanskje mest spennende av de nye modellene er E680, som har et høyteknologisk utseende med stor (340x320 piksler), trykkfølsom skjerm som støtter 65.000 farger. Telefonen bygger på Linux, og skal ha omfattende muligheter for spill, samt FM-radio, MP3-spiller og VGA-kamera med 8x zoom. Videoopptak er også mulig. E680 har 48 MB minne og plass til SD-minnekort. Også her prioriteres lyden høyt, og telefonen har høyttalere med surroundlyd, noe som blir svært spennende å teste. Bluetooth og Java støttes også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer