Motorola V70

Forstørrelsesglass? Banan? UFO? Nei, en mobiltelefon. V70 fra Motorola er her, og den ser bra ut. Men er den bra?

Publisert

Toppmodellene fra Motorola har som regel sett bra ut, men denne gangen har designerne virkelig overgått seg selv. Konseptet for telefonen ble tenkt ut av en internasjonal gruppe utviklere med base i Milano, og resultatet er så absolutt oppsiktsvekkende.

Telefonen er konstruert slik at dekselet kan vris rundt det sirkelformede senteret, der også displayet er plassert. I det du vrir dekselet kommer tastaturet frem, med behagelig blå bakgrunn og sølvfargede taster. Under displayet finner vi tre knapper, og disse brukes til å betjene menyer og alle funksjoner. Litt lenger ned finner vi en scrolleknapp som brukes til å navigere gjennom menyene.

Selve utseende på telefonen er som sagt meget attraktivt, med sølvfarget aluminium-deksel og blå belysning. Det eneste som forstyrrer inntrykket er den utvendige antennen, som kan være noe i veien.

Telefonen er også ekstremt liten og lett – vekten er på minimale 79 gram, og du merker knapt at du har den i lommen.

Lett å betjene

Motorola har ofte blitt kritisert for lite praktiske menyer. Heldigvis er dette problemet blitt løst med V70, fordi her er menysystemet like logisk som hos andre ledende mobilprodusenter. Menyen er ikke helt ulik Nokias løsning med praktisk horisontal scrolling, og det tar ikke lange tiden å bli vant til å betjene telefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer