MP3-spiller med innebygget radio

Nettstedet Wired Planet har nettopp lansert sin MP3-spiller, som gjør det mulig å høre på Wired Planet sine radiosendinger i tillegg til vanlige MP3-filer.

MP3-spiller med innebygget radio
Publisert

Spilleren lastes ned fra nettstedet til Wired, og installasjonsfilen er på kun 568 KB. Nedlastningen og installasjonen er helt uproblematisk, og innen noen minutter er programmet klart til bruk.

Det er altså mulig å spille av vanlige MP3-filer som ligger på harddisken, eller koble seg opp mot av en av flere radiokanaler som sendes via WiredPlanet sin server. Hver av kanalene spiller en bestemt type musikk, som stort sett ligger i det litt mer alternative hjørnet. Du kan høre på drum n bass/jungle, trip-hop, ambient, jazz, alternativ rock, hip hop…

Kjøp platen med et klikk

Hvis du liker det du hører, er det også mulig å kjøpe platene som blir spilt direkte gjennom spilleren. Du behøver bare å klikke på CD-coveret som vises i et hjørne, og du havner direkte på en web-side. Der kan du lese om Cden, og eventuelt bestille den. Kjennetegnet er at Wired Planet holder seg til uavhengig og mindre kjent musikk.

I tillegg har spilleren en rekke redigeringsfunksjoner og tonekontroller, akkurat som de fleste andre MP3-spillere. Betjeningen er enkel og grei, men vi opplevde at forbindelsen med Wired Planet sine servere ofte ble brutt, noe som gjorde det vanskelig å høre på radiokanalene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer