Maskfone

Munnbindet du kan ringe med

Pandemien baner vei for nye teknoprodukter.

SMART: Maskfone er et munnbind med innebygde ørepropper og mikrofon. Det skal gjøre det mye lettere å føre samtaler mens du er beskyttet. Foto: Motorola
SMART: Maskfone er et munnbind med innebygde ørepropper og mikrofon. Det skal gjøre det mye lettere å føre samtaler mens du er beskyttet. Foto: Motorola Vis mer
Publisert

Årets store teknomesse i Las Vegas, Consumer Electronics Show (CES) går av stabelen denne uka. På grunn av koronapandemien avholdes den digitalt, men vi kan likevel forvente et drøss av nyheter innenfor alt tekno.

Blant årets trender på CES forventes pandemirelaterte nyheter, skriver Cnet, inkludert høyteknologiske munnbind smarte luftrensere, handsfree-enheter, UV-C-lys for å drepe bakterier og så videre.

Vant innovasjonspris

Maskfone er akkurat et slikt produkt. Faktisk har det i forkant av messa stukket av med en såkalt CES Innovations Award 2021. Hvert år deles ut et antall slike priser til produkter som går for å være ekstra innovative, nyskapende eller trendsettende.

Maskfone er først og fremst et munnbind, men har innebygde ørepropper og mikrofoner, som skal gjøre det lettere føre telefonsamtaler uten at du må ta av munnbindet. De er riktignok mer stappet inn enn bygget inn, understreker Engadget, altså nærmest dytter du det bare inn i en lomme - og så kan du ta det ut igjen når du skal vaske munnbindet.

Prisen ligger på 50 dollar, omlag 420 kroner, og da får du også med tre PM2.5-filtere på kjøpet. Ekstra filtere kan kjøpes ved siden av om ønskelig, men selve munnbindet er trelags og bør by på grei nok beskyttelse til denne typen munnbind å være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer