Galaxy Tab S3 og Galaxy Book:

Mye gammelt og litt nytt fra Samsung på mobilmessa

To nettbrett var igrunn det de hadde å vise fram av splitter nye produkter for forbrukermarkedet.

Vi besøker Samsung og ser på de nyeste nettbrettene på MWC. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA: Med tanke på hvor stor plass de hadde på standen sin, var det uforholdsmessig få nye produkter de kunne vise fram.

De to nettbrettene Galaxy Tab S3 og Galaxy Book er imidlertid helt nye, og vi tok en kjapp kikk på dem. Du kan se en hands on-video i videoen øverst i saken.

Begge nettbrettene kommer med S Pen, som åpner for litt flere funksjoner, eller i hvert fall en annen måte å løse allerede tilgjengelige funksjoner på.

Galaxy Tab S3

Det minste av de to er et tradisjonelt nettbrett som konkurrerer med konkurrentenes storselgere, i den grad du kan kalle noen nettbrett for storselgere.

Så er også Samsung klare på at de ikke ser det store vekstpotensialet i nettbrettmarkedet - Tab S3 skal heller stjele markedsandeler i markedslandskapet slik det er nå.

Tab S3 kommer med HDR - en funksjon vi ser at stadig flere mobilprodusenter hopper på, som for eksempel Sony med sin kommende XZ Premium.

Sonys toppmodell har til gjengjeld 4K skjerm, noe Tab S3 ikke kan skilte med. I stedet har de fått en oppløsning på 2048x1536.

Den kommer i to utgaver: Én med 4G-støtte, og en uten. 4G-versjonen vil få en veiledende utsalgspris på 7.490 kroner, mens Wi-Fi-varianten blir tusenlappen billigere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer