Apple Music med studentrabatt

Nå betaler studenter bare halv pris

49 kroner i måneden for Apple Music.

HALV PRIS: Apple har nå utvidet studenttilbudet sitt til å gjelde også i Norge. Foto: blackzheep / Shutterstock / NTB scanpix
HALV PRIS: Apple har nå utvidet studenttilbudet sitt til å gjelde også i Norge. Foto: blackzheep / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Apple har tradisjon for å gi bedre priser til studenter på sine produkter, men rabatt på Apple Music har latt vente på seg og har kun vært tilgjengelig i en håndfull land.

Denne uka ble imidlertid tilbudet tilgjengelig i langt flere land, deriblant Norge.

49 kroner måneden

Det betyr at du kan få Apple Music, altså Apples musikkstrømmetjeneste, til 49 kroner i måneden om du er registrert ved en høyskole eller universitet i Norge; altså omtrent halv pris av normalen.

Spotify og Tidal har lignende tilbud for studenter i USA, men ingen av dem er tilgjengelig her til lands. Google Play Music ser ikke ut til å ha studentrabatt.

Om du tar en lang utdannelse, kan det være verdt å merke seg at tilbudet gjelder maksimalt i fire år totalt, men at Apple tillater avbrytelser underveis.

Apple bruker tjenesten Unidays for å verifisere at du har en gyldig studieplass.

Slik drar du nytte av tilbudet

Har du et Apple Music-abonnement fra før, kan du endre det til et studentmedlemsskap i appen (eller iTunes). Da blir du videresendt til Unidays' nettsider for å fullføre verifiseringen av studentplassen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer