Snapchat Spectacles til Norge

Nå er brillene klare for Norge også

Åpnet for nettsalg i Europa i dag, og plasserer ut salgsautomater utvalgte steder.

FILMER: I tillegg til å beskytte mot sollys, kan brillene ta opp videoklipp som kan legges ut på Snapchat. Foto: Snap Inc.
FILMER: I tillegg til å beskytte mot sollys, kan brillene ta opp videoklipp som kan legges ut på Snapchat. Foto: Snap Inc. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen måneder siden skrev vi at Snapchat-brillene Spectacles kunne kjøpes på nett, men at nordmenn måtte ta noen kreative grep for å få tak i dem.

I dag åpnet imidlertid selskapet for ordinært nettsalg til en rekke europeiske land, inkludert Norge.

– Vi er veldig fornøyd med at Spectacles kommer til Europa nå før sommeren, og gleder oss til å se alle de kreative bruksområdene våre europeiske brukere vil finne, uttaler en talsperson for Snap Inc. i en pressemelding.

I tillegg skal det plasseres ut salgsautomater i et utvalg land, blant annet Storbritannia, Frankrike og Italia. Her er ikke Norge på listen.

Let og finn

Kampanjen med salgsautomater er samme variant som Snap Inc, selskapet bak Snapchat og Spectacles, kjørte i USA da de lanserte brillene der.

Automatene står på et sted én dag av gangen, før de flyttes til et nytt sted.

Unntaket er noen faste plasseringer ut juni. Det er snakk om tre automater som du finner ved Gare Saint-Lazare (Paris, fra 6. juni), Bikini Berlin (Berlin, fra 6. juni) og London Eye (London, fra 2. juni).

Nordmenn ute på reise i noen av de nevnte landene kan sjekke innom denne nettsiden for å se hvor automatene dukker opp. Kanskje kan du plukke med deg et par?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer