iPhone 14

Nå er datoen klar

Apple inviterer til iPhone-lansering 7. september.

HINT: Apple har nettopp sendt ut invitasjoner til høstens iPhone-lansering med slagordet «far out». Noen mener det hinter om nyheter relatert til såkalt astrofotografering, altså det å ta bilder av stjernene. Foto: Apple
HINT: Apple har nettopp sendt ut invitasjoner til høstens iPhone-lansering med slagordet «far out». Noen mener det hinter om nyheter relatert til såkalt astrofotografering, altså det å ta bilder av stjernene. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har invitert til pressekonferanse onsdag 7. september klokka 19 norsk tid.

Her ventes de å lansere årets nye iPhone-modeller i tillegg til ny Apple Watch. Ny iPad og nye AirPods kan også stå på plakaten.

Slik blir iPhone 14

Det er ikke mange dager siden Apple-kjenneren Mark Gurman hevdet at høstens store iPhone-lansering ville finne sted 7. september.

Skal vi tro ryktene som har versert - og de har vært mange - kommer Apple til å lansere fire iPhone 14-modeller, iPhone 14, 14 Pro, 14 Pro Max og en ny iPhone Plus/Max. Det betyr i så fall at iPhone mini skrotes.

Et bilde publisert på det kinesiske nettstedet Weibo hevder å vise «iPhone 14 Plus», ifølge 9to5Mac. Hvorvidt det blir navnet, gjenstår å se. Tidligere har man trodd den vil hete iPhone 14 Max, ikke Plus.

Av bildet å dømme har den to kameraer bak, akkurat som den vanlige iPhone 14-utgaven. Pro-modellene har begge tre kameraer.

En annen ting som angivelig skrotes, er «busslomma» på iPhone 14 Pro-modellene. Denne kamerabumpen forsvinner til fordel for tykkere mobil og muligens kamerahull i skjermen, ifølge ryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer