Android apper:

Nå er det enklere å slette apper du aldri bruker, eller de som tar mest plass

Play Butikk med bedre oversikt enn før.

NYTT: Nå kan du sortere apper blant annet på når de ble brukt sist, slik at du enkelt kan bla til bunnen og fjerne appene du ikke har brukt på en evighet. Foto: Pål Joakim Pollen
NYTT: Nå kan du sortere apper blant annet på når de ble brukt sist, slik at du enkelt kan bla til bunnen og fjerne appene du ikke har brukt på en evighet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

iOS-brukere har App Store, mens Android-brukere har Play Butikk; stedet der man kjøper og oppdaterer apper.

I den siste oppdateringen av Play Butikk har Google gjort noen grep som gir deg langt bedre oversikt over dine egne apper.

Dette er altså delen av Play Butikk-appen som du finner ved å trykke på menyknappen øverst til venstre og deretter mine apper og spill.

Oversiktlige oppdateringer

Skjermbildet er delt i fire faner, og den første, oppdateringer, gir deg en enkel oversikt over hvilke apper som nylig er oppdatert og hvilke som kan oppdateres.

Apper som kan oppdateres er også markert med et datostempel for når denne oppdateringen ble lagt ut, og om du ikke vil oppdatere alle med en gang, kan du trykke enkeltvis på appene du vil oppdatere uten å forlate skjermbildet. Tidligere måtte du her trykke på appen og deretter oppdatere fra det neste skjermbildet.

Lettere å rydde opp

Under installert-fanen finner du en oversikt over alle appene du har på telefonen.

Dersom du begynner å gå tom for ledig plass på telefonen, er det kjekt at du har mulighet til å sortere appene, noe du gjør ved å trykke på sorteringsfeltet øverst til høyre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer