Snapchat går tilbake til gammelt design

Nå er dine venners Snap-stories på høyre side igjen

Snur etter omfattende kritikk.

ENDELIG: Nå som mange kanskje har blitt vant til å bruke nye Snapchat, endrer de tilbake til nesten sånn det var før. Venners stories er tilbake på høyre side igjen. Foto: Kirsti Østvang
ENDELIG: Nå som mange kanskje har blitt vant til å bruke nye Snapchat, endrer de tilbake til nesten sånn det var før. Venners stories er tilbake på høyre side igjen. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når de store sosiale nettjenestene gjør endringer blir det ofte dårlig mottatt av brukerne, som er vant til at tjenesten ser og fungerer på en viss måte. Som regel går det over når brukerne har blitt vant til det.

Slik har det ikke vært med Snapchats nye design, som flyttet venners stories fra høyre til venstre side.

Ikke bare har det kommet underskriftskampanjer for å få tilbake det gamle designet, store kjendiser har falt fra og til og med aksjekursen har falt.

Snapchat varslet at de kom til å gjøre endringer, og blant annet la de til en egen stories-fane på venstre side, slik at det skulle bli enklere å se dem.

Nå ser de ut til å ha snudd helt.

Nesten sånn det var før

Da vi åpnet Snapchat i dag fikk så vi en melding om at stories nå var tilbake på høyre side, og vipps, det var det. Ikke helt sånn det var før, kanskje til og med bedre.

Nå er alle venners stories listet opp i en rad øverst, under finner vi stories fra brukere man abonnerer på, og nederst er resten fra kjendiser, influencere og så videre.

Ifølge Variety ser det også ut til at snapper og stories nå skal listes opp i kronologisk rekkefølge, ikke sånn Snapchat tror du vil se dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer