Apple bekrefter lansering 12. september

Nå er et dårlig tidspunkt å kjøpe ny iPhone på

Rykter om tre nye iPhone Xs-modeller.

INVITERER TIL LANSERING: Apple har sendt ut invitasjoner til sin årlige iPhone-lansering i september. Foto: Apple
INVITERER TIL LANSERING: Apple har sendt ut invitasjoner til sin årlige iPhone-lansering i september. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart får vi se om det er hold i ryktene om de tre nye iPhone-modellene. Nå har Apple sendt ut invitasjoner til produktlansering den 12. september, melder The Verge.

Her ventes de å lansere flere nye iPhone-er, og kanskje en ny Apple Watch og iPad Pro.

Oppdatert: Lanseringa er i kveld klokka 19 norsk tid, og vi kommer til å følge den live her på Dinside.

iPhone XS?

Ryktebørsen vil som nevnt ha det til at det kommer tre nye iPhone-modeller: to OLED-baserte med henholdsvis 5,8" skjerm og en med 6,5" skjerm; og en 6,1" LCD-variant som er billigere enn de to med OLED.

Alle vil se ut som iPhone X (farvel hjemknapp!), og den billigste av modellene kan bli tilgjengelig i om ikke regnbuens farger, så noe mer fargesprakende enn de nåværende i hvit og svart.

Og navnet? Muligens iPhone XS og XS Max - selv om det rent grammatisk kan bli en katastrofe.

Det siste er at den billigere modellen vil få navnet iPhone XR, ifølge 9to5Mac.

Dette skal være iPhone XS

Ikke før Apples invitasjon var ute, publiserte nettstedet 9to5Mac bilder av det som angivelige skal være de to nye OLED-baserte iPhone XS-ene i to forskjellige størrelser.

Bildet avslører også at de vil komme i en ny fargevariant i gull. Apple invitasjon er i gull, så det er nok kanskje ikke så fjernt.

RAMME I RUSTFRITT STÅL: Nåværende iPhone X har en ramme i rustfritt stål, dog ikke i gull som avbildet i det angivelige lekkede produktbildet av de kommende iPhone XS-modellene. Foto: 9to5Mac
RAMME I RUSTFRITT STÅL: Nåværende iPhone X har en ramme i rustfritt stål, dog ikke i gull som avbildet i det angivelige lekkede produktbildet av de kommende iPhone XS-modellene. Foto: 9to5Mac Vis mer

I tillegg til nye iPhone-modeller, ryktes det også om at en ny Apple Watch, nye trådløse AirPods-ørepropper og en ny trådløs lader kalt AirPower vil bli lansert.

En iPad Pro skal også være på vei, men det er ikke sikkert den blir presentert i kveld.

Dette «tror» Twitter

Apple sender vanligvis ut kryptiske invitasjoner til pressekonferansene sine, noe som selvfølgelig åpner opp for masse spekulasjoner om hva som vil bli vist frem.

Hva tror Twitter denne gangen? Vel? Kanskje iPhone blir rund?

Ja da, flere stemmer i.

Godt poeng her.

Servering blir det trolig også.

Det får vi virkelig ikke håpe!

Eller kanskje...

Nok nå?

For å være litt alvorlig.

Selvfølgelig den åpenbare forklaringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer