Nå er Honor 7 vist fram for første gang

Vi kalte forgjengeren årets beste mobilkjøp i fjor.

NY HONOR: Huawei har vist frem sin nye Honor 7-telefon. Hvorvidt den kommer til Norge er imidlertid ikke avklart ennå. Foto: HUAWEI/YOUTUBE
NY HONOR: Huawei har vist frem sin nye Honor 7-telefon. Hvorvidt den kommer til Norge er imidlertid ikke avklart ennå. Foto: HUAWEI/YOUTUBE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor testet vi Honor 6; en telefon vi gav svært gode skussmål.

Ytelsen var sammenlignbar med daværende toppmodeller, men prislappen var langt hyggeligere – så hyggelig at vi også trakk den frem som ett av årets beste mobilkjøp i 2014.

Denne uken viste Huawei (som står bak Honor-merkenavnet) frem oppfølgeren på en pressekonferanse i Kina. Nykomlingen heter Honor 7.

Med fingeravtrykk

Blant nyhetene denne gangen finner vi en ny fingeravtrykksensor, som manglet hos forgjengeren.

I likhet med storebror Mate 7 er den plassert på baksiden av telefonen og skal være ytterligere forbedret.

Vi var uansett storfornøyde med den da vi testet Mate 7, der man bare berører feltet for å låse opp telefonen direkte – uten at man trenger å trykke.

Telefonen leveres i tre utgaver – grunnmodellen med 16GB internminne, én variant med støtte for to SIM-kort og en med 64GB internminne. I tillegg kan man utvide lagringsplassen med minnekort. Telefonen blir tilgjengelig både i sort, hvit og gullfarge.

Prisene for de tre modellene i Kina er henholdsvis 1999, 2199 og 2499 yuan, eller fra cirka 2500 til 3200 kroner med dagens kurser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer