Nå er Voddler på Android

Lar deg se både leie- og gratisfilmer.

FILMKVELD: Nå får du skjermen med filmen oppe i popcorn-bollen. Eventuelt passer kanskje Voddler på Android bedre til reiser. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Colorbox/Voddler/Samsung
FILMKVELD: Nå får du skjermen med filmen oppe i popcorn-bollen. Eventuelt passer kanskje Voddler på Android bedre til reiser. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke/Colorbox/Voddler/Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Filmtjenesten Voddler ble lansert som en "Spotify for film".

Akkurat som Spotify, tar nå tjenesten steget over til mobilen. Voddler har allerede en app for iPhone, og nå er også Android med på moroa.

Her kan du lese om iPhone-utgaven av Voddler

Tidligere har Android bare hatt en app for å planlegge filmkvelden, men nå kan man se helaftens spillefilmer på mobilen, så lenge den kjører Android 2.2 eller nyere.

Kan noe ikke iPhone kan

- Da vi lanserte iPhone-appen i vår, doblet vi antall filmvisninger, forteller salgssjef Oskar Boding i Voddler i en pressemelding.

Med nok en plattform dekket, håper den svenske tjenesten å øke enda mer. I tillegg til Android-mobiler skal appen fungere bra også på nettbrett med Honeycomb.

Appen er gratis, men man må registrere seg for å se filmer og serier. Noe er gratis, noe koster penger. Mange filmer koster så mye som 37 kroner å se.

I motsetning til iPhone-appen kan man se leiefilm på Android. På grunn av reglene til Apple har ikke iPhone-versjonen denne muligheten ennå.

Så mye kan du spare på å bruke nett-tv

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer