watchOS 7

Nå får Apple Watch søvnsporing

Og automatisk registrering av håndvask.

NY VERSJON: Apple Watch får en oppdatering til høsten, som byr på flere nyheter. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag startet Apple sin årlige utviklerkonferanse, WWDC, med å vise frem den neste store iPhone-oppdateringen, iOS 14. Ny hjemskjerm med widgets er en av de viktigste nyhetene.

Men iPhone er ikke det eneste som får ny programvare. iPad, Mac, Apple TV og Apple Watch får alle nye versjoner av sine respektive operativsystemer.

Sistnevnte, Apples smartklokke, kjører noe som heter watchOS, og vil til høsten bli oppdatert til versjon 7.

Endelig søvnsporing

Den store nyheten i watchOS 7 er en svært etterlengtet funksjon, nemlig søvnsporing. Dette er noe som har eksistert i aktivitetsmålere og andre smartklokker en stund, men som har latt vente på seg med Apple Watch, antagelig på grunn av den begrensede batteritida på 1-2 dager.

Det har riktignok vært mulig å spore søvnen sin på Apple Watch med tredjepartsapper, men nå kommer altså Apple med en offisiell løsning.

Som seg hør og bør vil klokka automatisk registrere når du sover. Du vil kunne sette en sengetid-alarm og en oppvåknings-alarm, og klokka demper skjermen når du sover for å ikke forstyrre deg. Om morgenen vil du vekkes med en lydløs, følbar alarm eller «behagelige lyder». Så vil du få informasjon om hvordan søvnen har vært og eventuelt beskjed om du trenger å lade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer