Spotify Premium blir bedre

Nå får betalende brukere nye funksjoner

Enklere navigasjon og smartere avspilling.

EGNE PREMIUM-FUNKSJONER: Denne uken oppdateres Spotify med funksjoner for betalende brukere. Foto: Spotify
EGNE PREMIUM-FUNKSJONER: Denne uken oppdateres Spotify med funksjoner for betalende brukere. Foto: Spotify Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et halvt år siden gjorde Spotify gratisversjonen enda mer attraktiv, ved å introdusere 15 spillelister som ikke-betalende brukere sto fritt til å spille av akkurat som de ville, i motsetning til den påtvungne shuffle-avspillingen på andre spillelister.

Men bare for en måned siden fikk betalende abonnenter mulighet til å laste ned flere sanger til offline-bruk, og nå står nok en oppdatering for tur, forbeholdt dem med Premium-abonnement.

Dette blir nytt

Det første man ser er at navigasjonen er endret. Valgene «browse» og «radio» i bunnen er borte, slik at man nå bare har tre paneler å forholde seg til: hjem, søk og bibliotek. Hjem-menyen har fortsatt anbefalinger, mens den nye søkesiden også har mer funksjonalitet med tanke på å oppdage ny musikk.

Nytt er også artist-radiostasjoner, altså der du basert på enkeltartister kan lage «radiokanaler» med musikk som likner. Disse vil nå tilpasses basert på brukerens musikksmak framfor via tommel opp og ned-knapper og kan lastes ned til offline-lytting.

Nylig gjorde Spotify også en endring på søkefunksjonen – dersom du søker etter en kjent sang slipper du at den etterfølges av ti coverlåter av den samme sangen – da fortsetter heller avspillingen som om du hadde laget en sangbasert radiokanal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer