Nå får Kindle Paperwhite en viktig oppgradering

Amazon gjør omsider slik som konkurrentene.

AMAZON KINDLE PAPERWHITE: USB-C og større skjerm er kanskje de største nyhetene med nye Kindle Paperwhite. Foto: Amazon
AMAZON KINDLE PAPERWHITE: USB-C og større skjerm er kanskje de største nyhetene med nye Kindle Paperwhite. Foto: Amazon Vis mer
Publisert

Amazons Kindle-lesebrett er de desidert mest populære modellene på markedet, men på ett punkt har de ligget litt bak konkurrentene. Med lanseringen av nye Kindle Paperwhite – faktisk den første på nærmere tre år – svarer Amazon på et høyt etterspurt ønske fra brukerne.

Nå skrotes nemlig mikro-USB-porten til fordel for USB-C i Kindle Paperwhite. Fordelen med det er at du stort sett trenger å forholde deg til én kabel, med mindre du er iPhone-bruker, ettersom USB-C for lengst er blitt bransjestandard for lading av PC, mobil, nettbrett og lading av hodetelefoner og øreproppetuier.

Større skjerm

Nye Kindle Paperwhite har også en større skjerm på 6,8 tommer mot 6 tommer på forrige versjon, uten at de fysiske målene til lesebrettet er blitt større. I stedet har Amazon slanket størrelsen på rammen rundt skjermen for å få plass til den større skjermen.

Det betyr samtidig at Paperwhite fortsatt ikke har fysiske knapper for å bla i sidene.

I tillegg skal det bli interessant å se hvordan det er å bruke lesebrettet ettersom man som regel holder i rammen, som nå er noen millimeter tynnere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer